Puha és meleg az acryl anyag

Acryl anyag

Varrodatulajdonosként minden bizonnyal olyan nagykereskedést keres, ahol kifogástalan színvonalú alapanyagokat és korrekt árakat talál. Erre a helyre most rátalált, ugyanis a Szakatex textil nagykereskedés Budapest városában kiváló minőségű anyagokat kínál eladásra. Olaszországból és Törökországból importált áruról van szó, amelyekből gyönyörű ruhákat szabhat-varrhat a vállalkozása.

Kedvező áron veheti meg ezeket a szépséges anyagokat, azonban arra számítson, hogy egy anyagfajtából 10 métertől felfelé lehet rendelni, ennél kisebb mennyiséget nem. A textil nagykereskedés Budapest településen személyesen is felkereshető, a Gyömrői út 76-80. szám alatt. Nyitva tartás hétfőtől péntekig 8.30-16.30 óra között. Hogyha Önnek nincs ideje elmenni vagy távoli településen található a varrodája, akkor interneten keresztül is megtekintheti a bőséges kínálatot és kiválaszthatja a szükséges méterárut, ami után néhány kattintással megrendelheti. A textil nagykereskedés Budapest minden esetben tartja a megadott határidőket és kiszállítja Magyarország bármelyik városába a megrendelt méterárut. Felsőruházati termékek alapanyagául kiválóan szolgál az acryl anyag, ami szintén megvásárolható ettől a textil nagykereskedéstől. A poliakrilnitril, vagyis az akril szálat petróleumból készítik és a gyapjúhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy leginkább téli ruházat elkészítéséhez használják.

Puha, meleg anyagról beszélünk, ami hosszabb használat után sem bolyhosodik. A gyapjúval szemben van egy nagy előnye, mégpedig az, hogy nem rágják meg a molyok, valamint nem gyűrődik és nem ráncosodik. Az acryl anyag tehát olyan színvonalas méteráru, amit ajánlott felhasználnia, ha igazán magas minőségű felsőruházatot akar előállítani. Fontos az alapanyag minősége, mert hiába a profi varrodai munka, a szaktudás, ha a termék anyaga nem állja meg a helyét. Úgyhogy tanácsos alaposan megfontolnia, hogy milyen méterárut szerez be! Ha kérdése lenne az acryl anyagot illetően, tárcsázza bizalommal a 06/1-262-13-01-es telefonszámot!