Shimano

Shimano minden bringára

Talán nincs még egy olyan gyártó, amelyik ilyen széles körben készít kitűnő minőségű alkatrészeket. A Shimano akkor is tökéletes, hogyha kemény terepen szeretjük nyúzni a kerékpárt.

Ebben az esetben a Deore, XT, XTR, vagy a felsőkategóriás SAINT termékcsaládból válogathatunk alkatrészeket a bringánkra. Hogyha inkább az országutak szerelmesei vagyunk, akkor a legendás DURA-ACE, SORA, TIAGRA vagy ULTEGRA alkatrészek között érdemes szemezgetni.

A trekking bringák remek felszereltséggel rendelkeznek, amennyiben, ACERA, ALIVIO felszereltséget kaptak. Természetesen a városi bringások sincsenek elfelejtve. Rájuk is gondolt a Shimano, amikor megalkotta a TOURNEY, ALFINE és NEXUS alkatrészeket.

Ezzel tulajdonképpen a teljes piacot lefedték és a felsorolásból még így is kimaradt jó pár lehetőség, amivel megtalálhatjuk az egyensúlyt az alkatrészek és a pénztárcánk között. A bikediscount.hu webáruházban kiváló árak mellett, hatalmas felhozatal közül válogathat az, aki Shimano modelleket keres a már említett típusokból.