pályázati hitelek

Több lehetőség is rejlik a pályázati hitelekben

Sajnos, elég gyakran előfordul, hogy azzal a ténnyel szembesülnek a vállalkozók, hogy önerőből már nem sikerül a cég továbbfejlesztése vagy egy-egy projekt finanszírozása. Ilyen helyzetben jól jönne egy előnyös pályázati hitel, azonban a megfelelőt nehéz megtalálni. Nem mindig könnyű felmérni, hogy melyik pályázati hitellel jár a legjobban egy vállalkozás, de szerencsére vannak olyan oldalak (mint például a forrascentrum.hu), amelyek rengeteg segítséget tudnak nyújtani ezen a téren.

A Forrás Centrum Kft. munkatársai rendkívüli szakértelemmel rendelkeznek, így nyugodtan rájuk lehet bízni, hogy kutassák fel az optimális, kedvező feltételekkel bíró hitellehetőséget. Ha ez megtörténik, akkor könnyen megoldhatóvá válik a telephelynek a fejlesztése, gépkocsivásárlás, ÁFA finanszírozása, az esetleges átmeneti likvidálási problémák kezelése.

Továbbá tudni kell, hogy a hitellehetőségek pályázati konstrukciókkal is kombinálhatóak, ezzel pedig egy egészen kedvező, a vállalkozást kevésbé terhelő finanszírozás alakítható ki. Ahhoz, hogy a hitelkérelmek benyújtásra kerüljenek, nagyon komoly szakértelmet igénylő üzleti terv elkészítése szükséges. Természetesen, ezt a szolgáltatást, a Forrás Centrum Kft. üzletpolitikai koncepciójának megfelelően, a munkatársak előzetes díj felszámolása nélkül végzik el. Sokan tétováznak a pályázati hitelekkel kapcsolatban, mert egy bank már korábban elutasította a kérelmüket.

De ezek a szakértők kiválóan tudják kezelni ezt a problémát is. Széchenyi Kártyát érdemes igényelni abban az esetben, ha maximum 25 millió Forintra van szüksége 2 héten belül. Ez jelenti a megoldást, ha hirtelen nagyobb összegre van szüksége, vagy átmeneti likviditási gondjai vannak. Viszont akkor, ha a vállalkozását szeretné fejleszteni, lehetősége van rugalmas vállalkozói hitelek igénybevételére, maximum 62,5 millió Forintig, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank által biztosított forrásból. A témában rengeteg információ megtalálható a forrascentrum.hu weboldalon. Vegye fel a kapcsolatot a szakértőkkel!