AVENT cumisüveg

BPA mentes AVENT cumisüveg

Ezzel a termékkel még természetesebbé tehető az étkezés a babának. Az AVENT cumisüveg teljesen átlátszó, BPA és polipropilén mentes. Annak érdekében, hogy a kisgyermek könnyebben megszokja, miszerint cumisüvegből is etetik, érdemes lehet beszerezni ezt a modellt, hiszen innovatív “szirmos” kialakításának köszönhetően, az anya melléhez hasonló érzést ad, természetes ráharapást eredményez.

Bármilyen irányból könnyű megfogni az ergonomikus kialakítása révén. Használni és tisztán tartani is roppant egyszerű. A Philips AVENT termékcsalád legtöbb tagjával kompatibilis, használata kizárólag ilyen márkájú Natural etetőcumival érdemes.

Ezt a terméket és még sok mást megtalál a medipack.hu oldalon. Nem szükséges sok bababoltba ellátogatnia, mivel itt mindent egy helyen meg tud vásárolni. Számos márka közül válogathat az oldalon, a rágókáktól kezdve, a játékokon át, minden megtalálható, természetesen az AVENT cumisüveg is. A megrendelt termékeket utánvéttel is kérheti és a rendelés leadása után hamar megérkezik a csomag.