tánctábor

Önt is várja az izgalmas tánctáborunk!

Már sokadik éve mindent megteszünk azért, hogy a tanulóink ne csak a tánc területén gyarapítsák az ismereteiket, bővítsék a látókörüket és csiszolják a készségeiket, hanem hogy ez a folyamat a lehető legérdekesebb és legizgalmasabb legyen. A Goldance nyári tánctábor mottója a mozgás és lüktetés!

Csak akkor érezhetjük igazán az élet ízét, ha állandó mozgásban vagyunk ugyanolyan energikus és tehetséges emberek társaságában, mint mi magunk is. Ha ezzel Ön is egyetért, akkor töltsön el velünk néhány felejthetetlen napot a Balaton partján, és élvezze a napsütéses nyár minden percét.

A tánctábor lehetőséget nyújt arra, hogy hasznos tapasztalatokat szerezzen a területén dolgozó szakemberektől, illetve olyan új barátokra és hasonló gondolkodású emberekre találjon, akiknek a tánc az élet értelme. Szóval ez az a hely, ahol a résztvevők megértik egymást, mert ugyanazt a nyelvet beszélik. Készen áll a kihívásra? Jelentkezzen most és győződjön meg róla, hogy a tánctábor programjai ugyanolyan egyediek lesznek, mint azok, akiknek szervezzük!