műszőrme szalag

Játékok és kiegészítők is készülhetnek műszőrme szalagból

Sokoldalú és irigylésre méltó rendszerességgel használt anyagokból nincs hiány a kézműves termékek világában. A varrás során a műszőrme szalag a leggyakrabban ünnepi és elegáns ruhák díszítésére használatos, de szokatlanul szép haj kiegészítőket is készíthetünk belőlük. A scrapbookingban ezekre a vékony zsinórokra sok tehetséges kézműves igényt tart.

Könnyű velük hatékonyan díszíteni az albumborítókat, a művészi képeslapokat és az ünnepi eseményekre szóló meghívókat. A műszőrme szalaggal dekorált fényképkeretek szintén szépek és egyediek. Gyakran használják még a különböző színű szalagokat a kézzel készített játékok, különösen a babák gyártásánál is.

Természetesen a szőrmével végzett munka bizonyos készségeket és türelmet igényel, de elegendő néhány alapvető lépés elsajátítása és olyan érdekes alkotásokat hozhatunk létre az apró darabokból, amelyek még a legkifinomultabb ízlésű emberek tetszését is elnyeri. A műszőrme szalag eredeti és elegáns kinézetű fülbevalókhoz, karkötőkhöz, sőt, akár mobiltelefon tokokhoz is kiváló.