elektromos krossz motor

Számtalan érv szól az elektromos krossz motor mellett

Az elektromos bringák mellett, egyre jobban terjednek a krosszmotorok és enduro modellek is. De minek is köszönhető az elektromos krossz motor tagadhatatlan térhódítása? Sokan azt szeretik ebben, hogy nem annyira hangos, mint a megszokott változatok. Ehhez pedig társul a kellemetlen szagok hiánya.
Olyan helyeken is alkalmazható az elektromos krossz motor, ahol a benzinesek zaja miatt ezt nem lehetett megvalósítani. Nem csoda, hogy rengeteg befektető dönt a krosszpályák építése mellett közel a lakott területekhez, hiszen tudják, hogy az elektromos modellek nem fognak túl sok zajt okozni.

A felhasználók körében azért kedvelt az elektromos krossz motor, mert nagyon komfortos, hiszen nem kell váltani és kis gyakorlással a kuplung hiányát is könnyen megszokják, köszönhetően a motor nyomatékának. Abban is sokkal jobbak az elektromos krosszmotorok és endurók a benzineseknél, hogy mindig elindulnak, míg egy viszonylag ritkán használt benzines esetében a tulaj sokszoe a motorozás idejét azzal tölti, hogy beindítsa. Jó választás hát az elektromos krossz motor.