motoros redőny

A motoros redőny számos előnye

Talán sokan még mindig úgy tekintenek rá, mint luxuscikkre, pedig manapság már korántsem az. A motoros redőny az árnyékolástechnika csúcsát jelenti. A beszerelése utólagosan is megoldható és persze minden további nélkül alkalmazható újépítésű épületek esetén.

De miért lenne szükség motoros redőnyre, amikor a hagyományos változattal sincs semmi gond? Időt, pénzt és energiát spórolhatunk a használatával. Különösen olyan helyen számítanak hasznosnak, ahol sok az ablak.

Nap mint nap végigjárni felhúzni, leengedni egyenként a redőnyöket elég fárasztó, különösen akkor, ha nagyobb ablakokról van szó. A motoros redőny működtetéséhez csak egy gombnyomásra van szükség. A belső tokos változatok ezen felül rendkívül esztétikusok, mivel a mechanika és maga a tok az épület burkolatán belül helyezkedik el.

A nyílászárók cseréjét követően, a motoros redőny gond nélkül visszaszerelhető az eredeti helyére. A kényelmi szempontok mellett, fontos megemlíteni a remek hang- és hőszigetelő tulajdonságát is. Ezen felül, főként az alumínium motoros redőnyök megvédik az ablakot a külső behatásoktól.