kenguru babahordozó

Kenguru babahordozó már újszülött kortól

Napjainkban a babák hordozása fénykorát éli, egyre több anyukát látni az utcákon a gyermekükkel a hátukon vagy a mellkasukon. Ha megszületett a döntés, hogy hordozni szeretné, akkor máris adja magát a nagy dilemma, hogy milyen fajtát vegyen. Nem egyszerű a választás, ezért lesz szó most az egyik lehetőségről, ami a kenguru babahordozó.

A csatos variáció, amit sokan kenguru babahordozónak is hívnak, hátizsákszerű kialakítása miatt nagyon népszerű, mert villámgyorsan és egyszerűen felcsatolható. A derék- és a vállpántok is állíthatóak, így minden szülő kényelmesen magára igazíthatja.

Nemcsak a praktikussága miatt annyira kedvelt a kenguru babahordozó, hanem mert a szülő nagyon szoros testi kapcsolatba kerül a picivel, ezzel is erősítve a szülő-gyermek köteléket. Mivel a kezek szabadon maradnak, ezért egyszerűen elvégezhetőek az egyéb otthoni teendők, miközben a kicsi nyugodtan pihen. Nálunk eltérő színben és kialakításban, különféle modellek közül válogathat és garantáltan megtalálja a csöppségének a megfelelőt!