mega játék

Fantázia határok nélkül a Mega játékkal

Egyedül és barátokkal játszva a gyermek érdekes és egyedi világot hoz létre, fejleszti a képzeletét, a finommotoros mozgását és a figyelmét. Ebben a Mega játék is segít nekik. A különböző formájú és méretű színes részletekből épületek, tárgyak és figurák készíthetőek, amelyek az izgalmas történet alapú szerepjátékok szerves elemei lesznek.

A Mega játék segítségével a gyermek megmutathatja a kreativitását és a képzelőerejét. A kanadai vállalat különféle korosztályoknak gyárt fejlesztő készleteket, beleértve a kisgyermekeket, az idősebb óvodásokat és a kisiskolásokat is. A termékek biztonságos műanyagból készülnek és kiváló minőségű, nem mérgező festékkel vannak bevonva. Az árúk a szériától, az összetettségtől és az alkatrészek számától függ.

A jatekotthon.hu webáruházban megtalálhatóak a klasszikus, 60-150 különböző formájú és méretű elemet tartalmazó készletek, amelyekből a kicsik sokféle tárgyat építhetnek, illetve a tematikus változatok is. Ez utóbbi Mega játékok lehetővé teszik a rajzfilmek karaktereinek életre keltését.