implantátum Budapest

Professzionálisan kivitelezett implantátum Budapesten

A cukorbetegség, rendszeres dohányzás, csontritkulás mind olyan problémaforrások, amelyek sok esetben, több téren keseríthetik meg az életünket. Bár némelyikre van hatékony megoldás, míg másokra kevésbé, de amivel gyakran együtt járnak ezek a bajok, az a fogsor részleges vagy teljes elvesztése. Ha bekövetkezik a legrosszabb, akkor sem kell megijedni, hiszen az implantátum Budapest kitűnő alternatívát nyújt.

A kihullott rágóeszközök helyére kerül vissza az új fog. A stabil rögzítés garantált, így nem fog újból kihullani. Az implantátum Budapest 60 éves technikai fejlesztés keretében kidolgozott metódus mentén kerül beépítésre, kimagasló sikeraránnyal. Mivel nincs felesleges csontbeültetés, így a gyógyulási idő is lerövidül, valamint a fájdalom minimális.

Az IHDE implantációs eljárás 72 órán belül elkészülő és azonnal terhelhető fogpótlást ígér. Már eddig több mint 100 000 páciens élt az implantátum Budapest elkészítésének lehetőségével és ez a szám folyamatosan nő. Ha szeretnénk mi is ezen személyek közé tartozni, akkor a dentalcenterkelemen.hu oldalon mindent megtalálunk, amire a jelentkezéshez szükségünk lesz.