gyorstöltők

Tényleg károsak a gyorstöltők?

Valószínűleg mindenkivel megesett már, hogy az esti kapkodásban megfeledkezett a telefonjáról, reggel pedig csak pár százalék maradt az akkumulátorból. Gyorstöltők nélkül nem fogunk sokat segíteni a telefon állapotán, ami az egész napunk alatt végig fog kísérni minket.

Lehet, hogy a munkahelyen fogjuk próbálni bepótolni a hiányzó százalékokat vagy észre sem vesszük az esetet, viszont így nem tudnak minket elérni. A régi telefonok szinte egész este a töltőn voltak, hosszú órák kellettek ahhoz, hogy elérjék a bűvös 100%-ot. Ma már teljesen másképp ismerjük.

Vannak olyan töltők, amelyek mindössze 30 perc alatt teljesítik a feladatukat, így nem kell többé azon gondolkodnunk, hogy az iroda melyik konnektorát sajátítsuk ki magunknak. Eleinte úgy hitték, hogy a gyorsaság rossz hatással lesz az akkumulátor élettartalmára, azonban ez mára kiderült, hogy nem igaz. A jó minőségű gyorstöltők telefonoknál és tableteknél is használhatóak, nem fognak rontani a teljesítményén. Nagyjából 10.000 Ft körül mozog az ára.