A történelem ihlette Évszázad trilógia

Évszázad trilógia

Bármit is teszünk, mindent meghatároz a régmúlt, ami jelentős hatással van a jelenünkre és jövőnkre egyaránt. Ez a megállapítás nemcsak egy személy esetében igaz, hanem társadalmakra és országokra nézve egyaránt. Ha meg akarjuk érteni, miért vagyunk azok, akik, akkor a múltban kell kezdenünk a keresést. Az Évszázad trilógia olyan kivételes regénysorozat, amit mindenkinek érdemes volna elolvasnia.

Az Amerikai Egyesült Államok és Európa történetét mutatja be 5 családon keresztül. Az egész 20-ik szárad le van fedve az I. világháborútól számítva a hidegháború végéig. Az Évszázad trilógia elérhető interneten is. Megnyitva a scifimarket.hu weboldalt, számos más érdekes könyv mellett, erre is rábukkanunk kedvező áron.

Egyenként, de akár csomagban is megvásárolható. Tudjuk meg, hogy mégis mik voltak azok a fordulópontok a történelemben, amelyek odavezettek ahol most vagyunk. Talán így sokkal jobban megérthetjük a jelen eseményeit. Az Évszázad trilógia kivételes megfogalmazású olvasmány, ami teljesen magával ragad és elvarázsol.