hangya költöztetés

További infók a Hangya Költöztetés weboldalán

Gondolta volna, hogy létezik olyan fuvarozó cég, amelyiknek az alkalmazottai lapraszerelt bútorok összeszerelését, lomtalanítását, sőt, akár takarítást is vállalnak? Ha nem, de jól jönne ennek a profi csapatnak a segítsége, akkor nézzen fel a weboldalukra, amit a hangyakoltoztetes.hu hivatkozáson keresztül érhet el!

A komoly érdeklődők árajánlatot kérhetnek, amennyiben a fővároson kívüli területen szeretné igényelni a szolgáltatást. Budapesten óradíjban dolgoznak a szakemberek, ezért, ha a pontos összegeket szeretné látni, kattintson a hangyakoltoztetes.hu linkre! A különböző méretű járművek díja változó a 3.5 tonnásé 4 500 Ft/óra, a 7.5 tonnásé 8 000Ft/óra és a 12 tonnás teherautó sofőrrel 8 500 Ft/ óra, ezeken az összegeken felül minden rakodómunkásért 2 000 Ft/óradíjat kell fizeni.

Ha a hangyakoltoztetes.hu honlapon az árak fülre kattint, akkor láthatja, hogy a további szolgáltatások költsége mekkora. Minden feltüntetett összeg tartalmazza az ÁFÁ összegét, illetve felárat nem számolnak emeletért, hétvégi munkákért vagy a felmérésért.