férfi karkötő

Ütős hatású férfi karkötő

Míg régebben úgy tartották, hogy karperecet csak a nők viselnek, addig ma már egyre többször látunk ilyen kiegészítőt az erősebbik nem képviselőinek csuklóján is. Természetesen, a férfi karkötő kialakítása jelentősen eltér a hölgyeknek szánt modellektől, mert igazi maszkulin típusok.

Abban mutatkozik meg a különbség, hogy a férfi karkötő kevésbé díszített, hiszen a célja nem a csillogás, a ragyogó kinézet. Letisztult modellek a férfiaknak készültek, az életerős férfiasságot, a minőség mellett, az egyszerűséggel fejezik ki.

Az ékszerek színe is ehhez a tendenciához igazodik, hiszen ezeken a darabokon a fekete árnyalat jelenik meg leggyakrabban. Ez különleges és ütős hatást eredményez, sok esetben valamilyen fémmel kombinálva, ami jól mutat a fekete komorsága mellett.

Egyéb variációk is előfordulnak, amelyek szintén kedveltek az urak körében. Érdemes megtekinteni az ekszerem.hu webshop termékpalettáján helyet kapott férfi karkötő kollekciót, akár magunknak, akár ajándékba szeretnénk adni valakinek egy kedves ékszert.