Wifis termosztát

Wifis termosztát jövőbe mutató technológiával

A mai kor embere mindenféle hasznos és haszontalan kütyüvel veszi körül magát. Akkora a kínálat, hogy néha már azt sem tudjuk eldönteni, melyikre van valóban szükségünk és melyikre nem.

A Wifis termosztát egy lépéssel közelebb hoz az okosotthonok víziójához. Ez nemcsak egy újabb kütyü, ami plusz egy okot ad arra, hogy bökdössük a mobilunkat. Hogyha kicsit közelebbről megvizsgáljuk, akkor láthatjuk, hogy mennyivel kényelmesebb és energiatakarékos megoldás.

A lakás bármelyik részéből vezérelhetővé válik a fűtés. Ha éjszaka túl magasra állítottuk a hőmérsékletet, akkor nem kell kikelnünk az ágyból azért, hogy lejjebb vegyük a hőfokot. Egyszerűen előkapjuk a telefonunkat és máris beállíthatjuk a kívánt értéket. Mindezt úgy, hogy egyenként, egymástól függetlenül vezérelhetjük a Wifis termosztáton keresztül a fűtőtesteket.

Különböző programokat állíthatunk be. Például, hogy csak akkor kapcsoljon be, amikor otthon tartózkodunk. Így, amíg munkában vagyunk, nem pazaroljuk a fűtést. Infrapanelhez, padlófűtéshez, mennyezetfűtéshez egyaránt alkalmazható a Wifis termosztát.