carnivor fehérje

Carnivor fehérje a jobb teljesítményt

Ez a sokak által kedvelt termék különleges eljárással készül zsír és cukor nélkül. A Carnivor fehérje pozitív hatásai közé tartozik, hogy képes az aminosavakat újrahasznosítani az izomépítő folyamatokban, ezáltal gyorsabb növekedést és jobb teljesítményt eredményez.

Ez a fantasztikus protein izolátum 350 %-kal nagyobb koncentrációban tartalmaz izomnövekedésért felelős aminosavakat, mint a marhahús. Kifejezetten eredményes a legyengítő hatású toxikus anyagok felhalmozódásának a megakadályozásában. A Carnivor fehérje finom és könnyen emészthető. Kizárólag az USDA által ellenőrzött marhahúsból készül. Egy adag elkészítéséhez 33 g izolátumot és 300 ml vizet kell összekeverni shakerben. Javasolt közvetlenül edzés után bevinni a szervezetbe.

A pihenőnapokon bármelyik napszakban fogyasztható. Az alkalmazása tilos 18 éven aluliaknak, terhes vagy szoptató nőknek. A Carnivor fehérje megrendelhető az internetes áruházakból, így a beszerzését illetően nem lesz nehéz dolga. A kiszállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe.