hasplasztika műtét

Hasplasztika Budapesten – Kihez érdemes fordulni?

Egy megereszkedett, lógó has rendkívül csúnya látványt nyújt, bár az érintettek megpróbálják ruhákkal eltakarni, illetve olyan helyekre sem járnak, ahol fürdőruhában kellene megjelenniük. Aki ezt a helyzetet nem akarja tovább tűrni, az esztétikai műtétre vállalkozik. Többen is fordultak már Dr. Falus Györgyhöz hasplasztika műtét miatt. A doktor úr nagy tapasztalattal rendelkezik a hasplasztika területén is, ezért teljes bizalommal lehetünk az irányába.

A beavatkozás előtt laborvizsgálatokra, EKG-ra és mellkasröntgenre van szükség, de azoknak, akiknek korábban volt esztétikai műtétjük, esetleg valamilyen betegségben szenvednek és gyógyszert szednek, további analíziseket is el kell végezniük. A hasplasztikai operáció altatásban történik és körülbelül 2-3 órát tart. A pácienst csak másnap engedik haza az operáló intézményből. A műtéti metszés rejtett helyen történik, hosszú, ívelt vonal formájában az alhas területén, lehetőség szerint a bikini vonalában.

A szakember figyelembe veszi a páciens alsóneműjének fazonját, szabását. A beavatkozás során a bőrt és az alatta lévő zsírt felemeli és a fölösleget kivágva, a feszes hasfali bőrt visszavarrja. A köldököt körbemetszve, visszailleszti a régi helyére. Nagyon jó választás a hasplasztika műtét, mert ennek során a terhességi, fogyási csíkok, a striák jó része, szerencsés esetben akár az egész elváltozás megszüntethető. Ráadásul a végeredmény rögtön látható, viszont a végleges forma csak hónapokkal a műtét után alakul ki.

Ezután a heg sem a bikiniből, sem a kétrészes fürdőruhából nem látszik ki. Az orvosi utasításokat szigorúan be kell tartani az operáció után. A műtéten átesett páciensnek 3-5 napig otthoni pihenés indokolt. 4 napig egyáltalán nem érheti víz a sebet, az 5-ik naptól szabad zuhanyozni. A műtéti terület áztatása további 1 hónapig tilos. 4-6 hétig a beavatkozást követően a páciensnek célszerű egy speciális haskötőt, kompressziós ruhát hordania ahhoz, hogy zökkenőmentes legyen a regenerálódás, illetve tartós az eredmény.