öntapadós fólia csempére

Öntapadós fólia csempére, széles választékban

A porcelán csempe sokoldalú, tartós, vízálló, könnyen tisztítható és nagymértékben testreszabható. Viszont, ha nem szeretnél sokat költeni és nem vágysz teljes felújításra, az öntapadós fólia csempére helyezése is új dizájnt kölcsönöz a régi, megunt fürdőszobának.

A legkülönfélébb textúrák végtelen szín- és árnyalatválasztékában mindenki talál olyat, ami kielégíti az igényeit. Az öntapadós fólia csempére rakása a legmegfelelőbb megoldás azoknak, akik a technikai és esztétikai teljesítményt szeretnék ötvözni.

Ezek a termékek kreatív hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek, eredeti mintájuk tökéletes harmóniában teremt egyensúlyt a berendezési tárgyakkal és a környező felületekkel, valamint az egymáshoz illő padló- valamint falfelületekkel.

A nálunk kapható anyagok kortárs grafikával díszítik a fürdőszobát vagy a konyhát, egyéniséget adva a térnek. Az öntapadós fólia csempére helyezése tehát megéri a befektetést, hiszen modern eleganciát ad, erőteljes, mégis diszkrét színekkel, kellemes légkört teremtve a nyugodt tónusaival.