ponte20 szandál

Ponte20 szandál a lábak megfelelő fejlődéséért

A járás tanulása idején előfordul, hogy a gyermek bokája elkezd befelé dőlni. Hogy ezt megakadályozzuk, ajánlott supinált cipőt vásárolnunk. A supinált lábbelik, például egy Ponte20 szandál, csekély mértékben dőlt sarokrésszel rendelkeznek, így támogatják a láb helyesen tartását, a járás megfelelő elsajátítását.

A Ponte20 szandálok mesés színekben kaphatóak, némelyik kedves figurával ellátva. Kisautó, repülő, masni, focilabda vagy épp virágos díszítéssel is találunk a polcokon. Az idei sláger a levendula szín. Anyaguk kívül-belül bőr, két csattal és egy tépőzárral erősíthetőek a lábra. Betéttel nem rendelkeznek, helyette erős, magas kéreggel, az ék alakú alátámasztás akadályozza meg a boka bedőlését.

Ez a speciális kialakítás szemmel szinte észrevehetetlen. A Ponte20 szandálok úgy segítik elő a láb megfelelő fejlődését, hogy a hordásuk egyáltalán nem okoz nehézséget, nem kényelmetlenek. Ezen lábbelik hasznosságát, hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy már egészségpénztárra is megvásárolhatóak.