budapesti magán szemészet

Szemészeti magánrendelés Budapesten: ilyen árakra lehet számítani 2023-ban

Mivel az állami intézményekben meglehetősen hosszú a várólista, ezért rengetegen döntenek úgy, hogy magánrendelőben végeztetik el a betegségük miatt szükséges vizsgálatokat, illetve ugyanitt kapják meg a kezelést. A magánrendelőkben viszont fizetni kell a szolgáltatásokért, viszont hamarabb jutunk szakorvoshoz. Szerencsére nem nehéz előre tájékozódni arról, hogy milyen árakra számíthatsz egy budapesti magán szemészetnél (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.).

A Budai Szemészeti Központban a szemmel kapcsolatos mindenféle vizsgálat igényelhető, valamint a betegek megkapják az optimális kezelést is a problémájukra. Az árlista megtalálható a budaiszemeszet.hu weboldalon, ebből megtudhatod, hogy pontosan mekkora összeget szükséges kifizetned bizonyos szolgáltatásért. Lehetőség van itt szemészeti szűrővizsgálatok elvégzésére, de eredményesen kezelik a zöld- és a szürkehályogot. Az oldalon minden információt megtudhatsz a beavatkozásokról, megtalálhatod a látásjavító kezelések listáját is.

Természetesen első lépés minden esetben a szakorvosi vizsgálat, aminek során kiderül, hogy milyen kezelésre van szükséged annak érdekében, hogy újra élesen láthass, szemüveg vagy kontaktlencse nélkül. A látásjavító kezelések sikerét a szemész szakorvosok magas tudása, tapasztalata, illetve az általuk használt modern technológia garantálja. Amennyiben lézeres szemműtétre van szükséged, akkor választhatsz 4, rendkívül korszerű operáció közül. A Z FEMTO 7D lézeres szemműtét kerül a legtöbb pénzbe, viszont ennél a kétlézeres lebenyes eljárásnál a legrövidebb a gyógyulási idő.

A műtött páciens másnap már dolgozhat, persze foglalkozástól függően. A beavatkozás után 3 hétig szükséges szemcseppeket használnia. Ennél olcsóbb az OptiLASIK 7D műtéti eljárás, de ez egylézeres lebenyes eljárás és pár nappal hosszabb a regenerálódási idő. A Zero Touch 7D beavatkozás érintésmentes felszíni kezelés, ami közepes gyógyulási időt igényel. A legolcsóbb a PRK 7D operáció, de ennél a leghosszabb a gyógyulási idő is.