Pedrollo JSWm 2AX

Pedrollo JSWm 2AX, a szivattyúk királya

Vidéken és a városokban is gyakran kell szivattyúzni, különféle okok miatt. Ha biztosra akar menni az ember, akkor érdemes a Pedrollo JSWm 2AX elektromos szivattyú bevetése mellett dönteni, amelyik mindenféle feladattal meg tud birkózni. Ezért is választják ezt a szakemberek az esetek döntő többségében. Mire is képes ez a profi, méltán népszerű Pedrollo JSWm 2AX elektromos szivattyú?

Kopó alkatrészeket nem tartalmaz, illetve a kémiailag semleges folyadékok szivattyúzására lett kifejlesztve. A Pedrollo JSWm 2AX elektromos szivattyú megtervezésekor nagyon figyeltek arra a szakemberek, hogy a levegőt tartalmazó víz szivattyúzása se okozzon gondot a terméknek.

A produktum a megbízhatósága és az egyszerű használata révén, kiválóan alkalmas háztartási célokra, különösen automatikus vízellátó rendszerekben. Emellett a Pedrollo JSWm 2AX elektromos szivattyú kis és közepes ellátó tartályokkal egybeépítve, házi kertek, díszkertek öntözésére is tökéletesen megfelel. A szerkezet persze csakis akkor üzemel jól, ha az zárt, az időjárás viszontagságitól védett helyen kerül telepítésre.