magán mentőszolgálat

Rendelkezésünkre áll a magán mentőszolgálat

Kis országunkban rengeteg olyan személy található, aki valamilyen könnyebb vagy súlyosabb jellegű betegségtől szenved. A sürgősségi eseteket leszámítva, az OMSZ nem köteles semmilyen más jellegű szállítási feladatokat elvégezni, ami létrehozott egy olyan vákuumot, amit a magán mentőszolgálat tudott megfelelően betömni.

Legyen szó otthonról az egészségügyi intézetbe történő szállításról vagy onnan haza, a jól felszerelt, tágas, kényelmes jármű, benne szakápolóval a rendelkezésére áll bárkinek, kedvező ár-érték arányban. A magán mentőszolgálat, a főváros mellett, az ország más pontjain is teljesít fuvarokat, sőt, még külföldre is megoldható a betegek elszállítása vagy éppen behozatala.

Nem kell attól sem rettegni, hogy a kontrolvizsgálatokat vagy az esedékes a kezeléseket követően nem lesz mivel visszatérni a lakhelyünkre, netán órákat kell feleslegesen várakozni, ugyanis a magán mentőszolgálat munkatársai megfelelő felár ellenében a helyszínen maradnak, ameddig csak szükség van rájuk. A profi kiszolgálás garantált, ezért megéri rábíznunk magunkat a kiváló személyzetre.