VEKA műanyag ablakprofil gyártó

Tényleg egyszerűbb a műanyag ablakok karbantartása?

Sokan nem tudják eldönteni, hogy egy esetleges csere esetén melyik nyílászárót válasszák, a fát vagy a műanyagot. Ajánlatos amellett dönteni, amelyik beszerelés után a lehető legkevesebb karbantartást igényli. A VEKA műanyag ablakprofil gyártó szerint jóval kevesebb figyelmet kell szánni az “A” osztályú profilok karbantartására. Tudott dolog, hogy egy fából készült ablakot minden évben újra le kell festeni, mivel nyáron a napfény, télen meg a fagy nagymértékben megrongálja.

Ha a fát nem kezelik rendszeresen, egy idő után elkorhad. A PVC-ből készült modellek időtállóak. A kiváló anyagának, a speciális gyártású profiloknak és az acélmerevítőknek köszönhetően nagyon biztonságos. A beépített 3 rétegű üveg a hang- és a hőszigetelésért felelős. Nagyban hozzájárul, hogy az otthon töltött idő csendes és nyugodt legyen, de a fűtésszámla csökkenése sem tekinthető másodlagos szempontnak. A VEKA ablakok minősége bizonyított, ezért hosszú ideig működőképesek, az időjárás viszontagságai sem hagynak nyomot rajtuk.

Beszerelés után, amit érdemes szakemberre bízni, nem igényel különösebb karbantartást. Mivel a keret sima, ezért nem rakodik tele kosszal. Takarítása egyszerű, egy szivacs és némi tisztítószer elegendő ahhoz, hogy újra tisztán és karcmentesen csillogjon. Nem kell évente festeni. A cég fő prioritása, hogy minden ügyfél elégedett legyen. Többéves tapasztalattal rendelkeznek és piacvezetők a nyílászárok területén. Az A osztályú ablakprofilok megfelelnek minden előírásnak és elvárásnak.

Ezért, ha lakásában vagy irodájában szeretné kicserélni a régi nyílászárókat, keresse bizalommal a cég kirendeltségeit! Az ország több pontján elérhetőek és készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére. Képesek bármilyen modellt vagy formavilágot megtervezni és kivitelezni, a fehértől a színskála különböző árnyalatáig. Nem okoz nehézséget, ha egyedi darabokat kell elkészíteni. Szakmai hozzáértésükkel minden igényt és elvárást maximálisan teljesítenek. Életre szóló befektetés, amit nem fog megbánni.